ESAB ja SHT yhteistyösopimus hitsausautomaatiossa

Oy ESAB ja Sähköhuolto Tissari Oy (SHT) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka koskee hitsausautomaatiotuotteiden myyntiä ja After Sales-toimintoja Suomessa.
SHT vastaa 1.11.2021 alkaen ESABin hitsausautomaation laitemyynnistä sekä After Sales-toiminnoista kattaen vara- ja kulutusosien myynnin sekä huollon. Hitsausautomaatio-tuoterymän tärkeimpinä tuotteina ovat jauhekaarihitsauslaitteet, hitsaustornit ja kuljettimet.

Vara- ja kulutusosatilauksissa, sekä huolto-asioissa tavoitat meidät ao kanavista:

Asiakaspalvelu, ESAB Automaatio:

Puh: 044-481 1893   /   email: [email protected]

Lisää tietoa asiasta:

Osmo Tissari, SHT Oy   044-303 8203


ESAB – hitsaus- ja leikkausteknologian johtava yritys maailmassa

ESAB toimii hitsaus- ja leikkaustekniikan terävimmässä kärjessä. Yli sata vuotta jatkunut tuotteiden ja prosessien kehitystyö auttaa ESABia kohtaamaan teknologisen edistyksen haasteet kaikilla niillä sektoreilla, joilla yritys toimii.

Laatu, ympäristö ja turvallisuus ovat ESABin kolme tärkeää painopistealuetta. ESAB on eräs harvoista kansainvälisistä yrityksistä, joka täyttää ISO 14001- ja OHSAS 18001 -standardit ympäristönsuojelun sekä työterveyden ja -turvallisuuden osalta kaikissa tehtaissaan. ESABilla laatu on jatkuva prosessi, joka on keskeisellä sijalla tuotannossa kaikkialla maailmassa. Monikansallinen valmistus, paikallinen edustus ja itsenäisten jälleenmyyjien verkosto tuovat ESABin laadun sekä materiaali- ja prosessitietämyksen kaikkien asiakkaiden ulottuville.

https://www.esab.fi/fi/fi/automation/index.cfm

Uutiset

Oy ESAB ja Sähköhuolto Tissari Oy (SHT) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka koskee hitsausautomaatiotuotteiden myyntiä ja After Sales-toimintoja Suomessa. SHT vastaa 1.11.2021 alkaen ESABin hitsausautomaation laitemyynnistä sekä After Sales-toiminnoista kattaen vara- ja kulutusosien myynnin sekä huollon. Hitsausautomaatio-tuoterymän tärkeimpinä tuotteina ovat jauhekaarihitsauslaitteet, hitsaustornit ja kuljettimet. Vara- ja kulutusosatilauksissa, sekä huolto-asioissa tavoitat meidät ao kanavista: Asiakaspalvelu, ESAB Automaatio: […]

Lue lisää

Colly Components Oy ja Sähköhuolto Tissari Oy ovat solmineet uuden huoltosopimuksen Gesipa työkaluista. Takuuhuollot toimii kaikilla kolmella toimipisteellämme.

Lue lisää

Sähköhuolto Tissari Oy on nyt valtuutettu FESTOOL takuuhuolto. Takuuhuollot toimii kaikilla kolmella toimipisteellämme.

Lue lisää

DeWalt Yellow Demon rekka aloittaa syksyn kiertueensa Vantaan toimipisteeltämme osoitteessa Kärkikuja 6.

Lue lisää

2019 Alihankintamessut ovat nyt takana. Suuri kiitos kaikille Siegmund-osastollamme vierailleille messukävijöille.

Lue lisää