Esittelyssä Kempin uusi X8 Mig Welder

X8 MIG Welder tarjoaa kaiken mitä tarvitset synergisestä ja pulssi-MIG/MAG-hitsauksesta puikkohitsaukseen, MIG-kaarijuottoon, hiilikaaritalttaukseen ja pinnoitushitsaukseen. Pyydä esittely

X8 MIG Welder tarjoaa kaiken mitä tarvitset synergisestä ja pulssi-MIG/MAG-hitsauksesta puikkohitsaukseen, MIG-kaarijuottoon, hiilikaaritalttaukseen ja pinnoitushitsaukseen. Huippuluokan virtalähde takaa erittäin tarkan valokaaren hallinnan ja erinomaisen suorituskyvyn aina 600 ampeeriin asti. Järjestelmä on myös mahdollista yhdistää pilvipohjaiseen WeldEye-hitsaushallintaohjelmistoon.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu X8 MIG Welder on käytettävyydeltään ylivertainen. Jokainen yksityiskohta on kehitetty tarkkojen käyttäjätutkimusten perusteella, mikä näkyy helppokäyttöisyytenä virtalähteessä, langansyöttölaitteessa, hitsauspistooleissa ja käyttöliittymässä. Järjestelmä sisältää myös mahdollisuuden digitaalisten hitsausohjeiden (dWPS) käyttöön, mikä tekee tulostetuista hitsausohjeista tarpeettomia.

Virtalähteen tehon digitaalinen päivitettävyys ja sopivuus erilaisiin verkkojännitteisiin sekä laaja valikoima hitsauksen sovellusohjelmistoja tekevät X8 MIG Welderistä kaikkein vaativimpaankin teolliseen hitsaukseen soveltuvan laitteiston.

Haluatko tietää lisää? Haluatko esittelyn X8 koneesta?

Täytä yhteydenottopyyntö alta, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian: