Metalliteollisuus

Huolto, myynti, kalibrointi ja tuotannonkehitys - kaikki hitsaukseen saman katon alta

Palvelumme metalliteollisuudelle:

Olemme palvelleet metallialan yrityksiä luotettavana kumppanina jo vuodesta 1980 saakka. Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotantovälineet elinkaaripalveluineen.

Laajat huolto- ja kunnossapitopalvelumme kattavatkin konepajan kaluston aina käsihitsauslaitteista hitsaus- ja leikkausautomaatioon, hallinostureihin, työstökoneisiin ja käsityökaluihin.

Ammatitaitoisen huolto- ja myyntitiimin lisäksi käytössäsi on myös laaja kansainvälinen kumppaniverkostomme. Oli kyse käsityökaluista, paineilmalaitteista, hitsaus- tai leikkauskoneista, hitsausapuvälineistä, lisäaineista, henkilösuojaimista, kaasuista, tai lastuavista työkaluista – meiltä saat asiaasi ratkaisun.

 

MAAHANTUONNIT:

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

  

 

 

Metallintyöstö:

 

Olemme Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen jäsen

Huolto:

Pysyäksemme ajan tasalla nopeasti muuttuvan ja kehittyvän tekniikan kanssa, koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti valmistajien huoltokoulutuksissa.

Jokainen huoltamamme sähkölaite käy läpi käytännön testauksen lisäksi lakisääteisen ja dokumentoidun sähköturvallisuustestin, ennen käyttöön luovuttamista.

Hitsauskoneiden korjaamisen, sekä vara- ja kulutusosamyynnin lisäksi suoritamme myös vuosihuolto- ja kalibrointi-/validointitöitä. Ammattimaisesti suoritettu vuosihuolto vähentää huomattavasti tuotannonkatkoksia.

 

  • Mitä koneelle viimehuollossa tehtiin?
  • Paljonko konekantani korjauskustannukset olivat?
  • Auditointi tulossa, missä koneiden paperit ovat?

SHT:n sopimusasiakkaana sinulla on käyttössäsi sähköinen huoltotietojärjestelmä, jolla konekannan hallinnointi on helppoa ja kalibrointi-raportit löytyvät kun niitä tarvitaan.

Pilvipalvelumme tarjoaa takautuvan, reaaliaikaisen ja konekohtaisen huoltohistorian hintoineen ja dokumentteineen - missä ja milloin niitä tarvitsetkin.

 

Haluatko tietää lisää?

Täytä yhteydenottopyyntö alta, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian: