Hitsauskonehuolto ja -myynti

Hitsaavan teollisuuden huoltokumppani ja tavarantoimittaja yli 40-vuoden kokemuksella. Meiltä saat kattavasti kaiken mitä hitsaustöissä tarvitaan - tarvikkeista ja hitsauskoneista aina polttoleikkaus- ja hitsausautomaatioon. Huolto- ja kunnossapitopalvelut, korjaukset ja validointi-/kalibrointityöt kaikkialle Suomeen.

Hitsauskone huoltopalvelumme metalliteollisuudelle:

Olemme palvelleet metallialan yrityksiä luotettavana kumppanina jo vuodesta 1980 saakka. Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotantovälineet elinkaaripalveluineen.

Laajat hitsauskonehuolto- ja kunnossapitopalvelumme kattavatkin konepajan kaluston aina käsihitsauslaitteista hitsaus- ja leikkausautomaatioon, hallinostureihin, työstökoneisiin ja käsityökaluihin.

Ammatitaitoisen huolto- ja myyntitiimin lisäksi käytössäsi on myös laaja kansainvälinen kumppaniverkostomme. Oli kyse käsityökaluista, paineilmalaitteista, hitsaus- tai leikkauskoneista, hitsausapuvälineistä, lisäaineista, henkilösuojaimista, kaasuista, tai lastuavista työkaluista – meiltä saat asiaasi ratkaisun.

 

MAAHANTUONNIT:

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

  

 

 

Metallintyöstö:

 

Olemme Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen jäsen

Hitsauskonehuollot ammattitaidolla:

Pysyäksemme ajan tasalla nopeasti muuttuvan ja kehittyvän tekniikan kanssa, koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti valmistajien huoltokoulutuksissa.

Jokainen huoltamamme sähkölaite käy läpi käytännön testauksen lisäksi lakisääteisen ja dokumentoidun sähköturvallisuustestin, ennen käyttöön luovuttamista.

Hitsauskonehuoltojen, sekä vara- ja kulutusosamyynnin lisäksi suoritamme myös vuosihuolto- ja kalibrointi-/validointitöitä. Ammattimaisesti suoritettu vuosihuolto vähentää huomattavasti tuotannonkatkoksia.

 Hitsauskoneiden huoltoraportista näet helposti:

  • Mitä koneelle viime huollossa tehtiin?
  • Paljonko konekantani korjauskustannukset olivat?
  • Auditointi tulossa, missä koneiden paperit ovat?

Sähköhuolto Tissarin sopimusasiakkaana sinulla on käyttössäsi sähköinen huoltotietojärjestelmä, jolla konekannan hallinnointi on helppoa ja kalibrointiraportit löytyvät, kun niitä tarvitaan.

Pilvipalvelumme tarjoaa takautuvan, reaaliaikaisen ja konekohtaisen huoltohistorian hintoineen ja dokumentteineen - missä ja milloin niitä tarvitsetkin.

 

Haluatko tietää lisää?

Täytä yhteydenottopyyntö alta, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian: