Sähköinen huoltotietojärjestelmä

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisua jolla säännöllistä huoltoa vaativat laitteet ja koneet kirjataan järjestelmään. Me huoltoliikkeenä pidämme huolen että asiakkaillamme on ajantasainen tieto laitteiden ja koneiden kunnosta sekä kustannuksista.

Edut

Asiakas pystyy käyttämään järjestelmää paikasta riippumatta ja asiakasta muistutetaan sovituin aikavälein laitteiden ja koneiden huoltoajankohdasta, tällä mahdollistetaan laitteiden ja koneiden ajantasainen huolto- ja tarkastusaikataulutus.

Hitsauskonehuolto ja -myynti

Kaikki hitsaukseen saman katon alta. Toimivat hitsauskoneet ja apuvälineet takaavat tuottavuuden ja parantavat laatua.

Hitsaavan teollisuuden kumppani ja tavarantoimittaja yli 40-vuoden kokemuksella. Meiltä saat kattavasti kaiken, mitä hitsaustöissä tarvitaan.

Sähkötyökaluhuolto

Palvelumme on käytössäsi merkistä tai sijainnistasi riippumatta. Voit tilata meiltä kuljetuksen koneillesi ja noudamme ne vaikka suoraan työmaalta.

Ammattilaisten työkalut tunnistaa usein siitä, että ne kestävät pitkään kovaakin käyttöä. Huoltamalla ja korjaamalla työkalujen elinkaarta voi pidentää merkittävästi.

Putkityökaluhuolto

Huollamme, korjaamme ja kalibroimme kaikki erikoistyökalut putkitöihin laajan merkkivalikoimamme ansiosta. Oli vika viemärikamerassa, putkirassissa, taivuttimessa, kierrekoneessa tai putkiliitospuristimessa

Suosittelemme kaikille merkeille puristustyökalujen säännöllistä vuosihuoltoa. Huollon yhteydessä tarkastamme koneen toiminnot, mittaamme puristusvoiman ja tarkastamme puristusleukojen kunnon.

Pumppuhuolto

Pumppujen huollossa olemme keskittyneet erityisesti kaivos ja prosessiteollisuuden käyttämien uppopumppujen huoltamiseen ja korjaamiseen. Tältä alalta meillä on todella laajalti kokemusta ja osaamista.

Teollisuuden pumppujen ohella huollamme myös puhtaan veden pumppuja ja vesiautomaatteja. Luonnollisesti myymme myös varaosia em. laitteisiin.

Paineilmatyökalut

Huollamme kaikki yleisimmät paineilmakäyttöiset koneet ja laitteet

Huoltamiimme laitteisiin kuuluu mm. pulttipyssyt, kompressorit, naulaimet, kulmahiomakoneet yms.

Painepesuri- ja siivouskonehuolto

Kovassa käytössä olevat ammattilaisten paine- ja kuumavesipesurit vaativat säännöllistä huoltoa.

Ammattilaispesureiden lisäksi huollamme Nilfisk kuluttajapesureita ja siivouskoneita.

Lattiahiomakoneet

Huollamme ja korjaamme parketti- ja betonihiomakoneet samalla ammattitaidolla kuin kaikki muutkin koneet.

Toimimme kahden saksalaisen laatumerkin valtuutettuna huoltona Suomessa. Saat meiltä huollon lisäksi myös varaosat ja tarvikkeet.