SHT tarjoaa asiakkailleen monipuoliset teollisuushuollot.

Laaja palvelutarjonta mahdollistaa laajan asiakaskunnan ja monipuoliset teollisuushuollot

SHT:n teollisuushuollot palvelevat teollisuuden eri sektoreita osaavalla ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvalla huolto-, varaosa- ja tuotevalikoimalla. Asiakaskuntamme ulottuu pienistä urakointiliikkeistä Suomen suurimpiin teollisuuslaitoksiin. Jos yrityksesi käyttää sähkötyökaluja, voimme auttaa sinuakin tehostamaan toimintaasi tarjoamalla yhden pysäkin ratkaisun kaikille sähkötyökalujen huolto- ja korjaustarpeille.

Teollisuuslaitteet

SHT:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden korjauksista ja kunnossapidosta. Teollisuuden laitteista korjaamme ja huollamme muun muassa moottorit, kuljettimet, kappaleenkäsittelylaiteet, työstökoneet, automaatiot ja nosturit. Nostureille suoritamme myös lakisääteiset määräaikaistarkastukset ja huollot.

Koska nämä laitteet ovat usein suuria ja kiinteästi asennettuja, huolto- ja korjaustyöt tehdään asiakkaan tiloissa. Tämän vuoksi henkilökunnallamme on voimassa olevat koulutukset sekä työturvallisuuteen että sähkö- ja tulitöihin. Suunnittelemme kunnossapito- ja korjaustyöt aina asiakkaan kanssa yhdessä noudattaen alan yleisiä ja asiakkaan omia turvallisuuskäytäntöjä.

Automatisoitu huoltopalvelu

SHT Service Cloud mahdollistaa sopimusasiakkaille laitteidensa kunnossapitotietojen ja korjauskustannusten ajantasaisen seurannan päätelaitteesta riippumatta. Ajantasainen huoltotieto mahdollistaa koneiden kunnon seurannan ja määräaikaishuoltojen järkevän suunnittelun.

Keskittäminen säästää aikaa ja kustannuksia

SHT:n asiakkaana saat kaikki tarvitsemasi huolto- ja varaosapalvelut sekä tarvike- ja laitehankinnat kätevästi samalta toimijalta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, mitä hyötyjä SHT:n toteuttamat teollisuushuollot tuovat juuri sinun yrityksellesi!

Automaatioratkaisut

SHT:llä on pitkä kokemus asiakkaidensa tuotannon kehittämisestä ja ongelmien ratkaisemisesta automatisoimalla jo olemassa olevia tuotantolaitteita tai rakentamalla asiakkaan tarpeen mukaan kokonaan uusi laite. Tällaisissa tilanteissa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta ymmärrämme hyvin asiakkaan todellisen tarpeen ja pystymme toteuttamaan ratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Asiakkaana sinun itse ei tarvitse tietää automaatiosta tai ohjelmoinnista mitään, vaan riittää, että sinulla on halu kehittää toimintaasi ja tehdä asioita uudella tai paremmalla tavalla. Monipuolinen kokemuksemme erilaisten automaattisten tuotantolaitteiden parissa mahdollistaa kyvyn tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat ja toimivimmat ratkaisut halutussa mittakaavassa.

Automaatioratkaisut moneen tarpeeseen

Olipa kyse betonielementtitehtaan raudoituksen jännityslaitteen ohjauksesta, työstökoneen kulmapään lukituksesta, työstökoneen ohjauksien modernisoinnista tai mäkihyppymäen suojapressun kelaimesta, ratkaisumme ovat aina juuri sellaisia, joita asiakkaamme tarvitsevat.

Ratkaistaan haasteesi yhdessä

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, kuinka voit tehostaa toimintaasi automaation avulla!

Pumput

Olemme huoltaneet ja toimittaneet kaivos-, maanrakennus- ja prosessiteollisuuden käyttämiä laitteita jo vuodesta 1980 saakka. Pitkään kokemukseen perustuva osaamisemme kattaa usean valmistajan uppopumput, sekoittimet ja kiertovesipumput. SHT:ltä saat kaiken tarvitsemasi yksittäisestä varaosasta aina kokonaisvaltaiseen pumppaamosaneeraukseen saakka.

Kokeneet asiantuntijamme löytävät viat tehokkaasti ja tarjoavat korjausratkaisuja, joilla minimoidaan tulevien vikojen mahdollisuus. Mikäli konetta ei varmuudella kannata enää korjata, löytyy SHT:ltä ratkaisu myös uuden laitteen hankintaan. Lisäksi SHT:ltä saat myös kattavan valikoiman pumppujen varaosia ja tarvikkeita kaikista toimipisteistämme.

Laajaa pumppuhuolto-osaamista

Olemme erikoistuneet erityisesti kaivos- ja prosessiteollisuuden käyttämien uppopumppujen huoltamiseen ja korjaamiseen. Lisäksi huollamme ja korjaamme myös yhdyskuntatekniikan pumppuja (jätevesi). Laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen takaamiseksi käytämme huolloissa valmistajan alkuperäisiä varaosia ja tiivistesarjoja.

SHT:n vahvuudet pumppuosaamisessa

 • Huolto, varaosat ja uudet laitteet samalta toimijalta
 • Vankka kokemus ja erikoisosaaminen
 • SHT Service Cloud: täysin automatisoitu huoltopalvelu
 • Pumppujen etähallinta ja seuranta

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

 • Xylem
 • Flygt
 • Godwin
 • Lowara
 • Grundfos / Sarlin
 • Sulzer
 • ABS
 • Grindex
 • Pumppulohja

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.