MAX-huolto.

Tilaa MAX-huolto työkaluillesi

Huollamme ja korjaamme MAX-työkalut koko Suomessa. Tehtaan kouluttama ja valtuuttama MAX-huoltomme palvelee sinua Vantaalla, Kuopiossa ja Turussa, sekä postin välityksellä, missä päin Suomea työskenteletkin. Tällä lomakkeella voit tilata noutohuollon MAX-työkaluillesi oli sitten kyse takuuviasta, vuosihuollosta tai rikkoontuneen laitteen korjauksesta.

Sähkötyökalujen huollattaminen SHT:llä on helppoa!

1. Tilaa huolto
2. Pakkaa laite
3. Luovuta lähetys Postille

MAX RB441-sidontakoneiden huoltotakuu
Maailman parhaat sidontakoneet on suunniteltu kestämään kovia työmaaolosuhteita, mutta nekin vikaantuvat, kuluvat tai hajoavat joskus. MAX sidontakoneiden huoltaminen ja korjaaminen on kannattavaa ja säästää rahaa. Olemme SHT:lla kehittäneet turvaksesi huoltotakuun koskien uusinta MAX RB441 sidontakonetta. Teemme takuuajan jälkeiset huollot ja korjaukset nyt aina samaan kiinteään hintaa, viasta riippumatta. Korjatulle koneelle annamme 1 vuoden takuun!

RB441 Korjauskustannus, sis.1 vuoden huoltotakuun: 450,00 €, alv. 0 %

*) Huoltotakuu kattaa normaalista kulumisesta ja käytöstä aiheutuneet viat, sekä materiaalivirheet. Takuu ei kata akkuja tai latureita, eikä väärinkäytöstä tai vahingoista johtuvia rikkoontumisia. Takuu on voimassa vain mikäli laitteella on käytetty alkuperäistä MAX-lankaa. SHT pidättää näillä ehdoin oikeuden olla tarjoamatta asiakkaalle huoltotakuu-korjausta tai takuun kattamaa huoltoa.

SHT Service Cloud MAX koneille
Avaamalla sinulle ilmaisen tilin SHT Service Cloud-palveluumme voit helposti seurata MAX työkalujesi huoltohistoriaa ja tilata laitteille huoltokuljetuksen. Järjestelmästä löydät kirjaamiesi työkalujen huoltohistorian kustannuksineen ja mahdollisine käyttömäärineen. Näin pysyt helposti seuraan laitteiden ylläpitokustannuksia ja päättelemään koska ne on aika uusia.

Tutustu Service Cloud-palveluumme


Kuljetuksen ja korjausarvion hinta
Koneen kuljetus huoltoon ja korjausarvion teko alkaen 40,00 €, alv. 0 % (49,60 € sis. alv. 24 %)
Lähetyksen koosta johtuvat lisähinnat lavalähetyksissä
Teholava + 45,00 €, alv. 0 %
EURO/FIN-lava + 90,00 €, alv. 0 %

Lisätietoja ja ohjeet

Maksu sisältää Postin noutopalvelun ja kuljetuksen huoltoomme sekä koneen korjausarvion teon. Saat asentajaltamme tarjouksen korjauksen kokonaishinnasta palautuskuluineen. Mikäli konetta ei korjata, ei palvelusta aiheudu sinulle muita kustannuksia.

1. Täytä lomake ja tulosta saamasi pakettikortti.
2. Pakkaa lähetys ja kiinnitä pakettikortti lähetykseen.
3. Luovuta lähetys postille.

Saat lähetyksesi tiedot ja pakettikortin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitamme sinulle myös koneen saapumisesta huoltoomme.

MAX takuuehdot

SHT huoltotakuu
Annamme kaikille korjaamillemme laitteille 6 kk takuun koskien tekemäämme korjausta.
Huollon tai korjauksen yhteydessä varmistamme aina, että laite on myös turvallinen käyttää. Tarkastamme kaikkien laitteiden mekaanisen turvallisuuden ja sähkötyökaluille suoritamme myös lakisääteiset sähköturvallisuusmittaukset.

× Sulje


TARKISTA TIEDOT JA HYVÄKSY TILAUS

HUOM! Liitetiedostot eivät näy esikatselussa.

1) Lähetettävä tavara

2) Tilataanko nouto?

3) Lähettäjän tiedot

4) Palautusosoite

5) Laskutustiedot

6) Huollon toimipaikka

‹ Muuta tietoja