Hitsausautomaatio ja sen kehittäminen vaatii erikoisosaamista. Ota yhteyttä!

Hitsausautomaatio

SHT on hitsausautomaation asiantuntijayritys, jonka palveluilla tehostat toimintaasi aina tuotannon kehittämisestä päivittäisten rutiinitöiden keskeytymättömään suorittamiseen. Osaava hitsausautomaatiotiimimme etsii sinulle parhaat asiakaskohtaiset ratkaisut, joilla parannat entisestään työsi laatua ja yrityksesi kilpailukykyä.

Valtuutettu ESAB-kumppanisi

SHT vastaa ESAB-hitsausautomaatiotuotteiden myynnistä ja kaikista jälkimarkkinointitoiminnoista Suomessa. Palvelumme kattaa uusien ESAB- laitteiden sekä hitsausautomaation vara- ja kulutusosien myynnin Suomessa. Hitsausautomaatiossa tärkeimpinä tuotteina ovat jauhekaarihitsauslaitteet, hitsaustornit, kappaleenkäsittelylaitteet ja kuljettimet. Esabin valikoimasta löytyy jauhekaarihitsauksen lisäksi myös MIG/MAG, GMAW, TIG ja plasmahitsauslaitteistot hitsausautomaatioon.

Kattavat ja kokonaisvaltaiset palvelut

SHT:n laaja-alainen ja pitkä kokemus metalliteollisuuden korjaus- ja kunnossapitoaloilta mahdollistaa asiakkaille erittäin kattavien ratkaisujen toimittamisen. Täydet sähköurakointioikeudet mahdollistavat kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittamisen aina sähkösyötöstä lähtien avaimet käteen -periaatteella.

Hitsausautomaatioratkaisut tarpeesi mukaan

Hitsausautomaatiotarpeesi ei tarvitse olla suuri, jotta voimme tarjota sinulle ratkaisuja. Esimerkiksi valmistamamme kevyet kappaleenkäsittelylaitteet kiinteällä konepolttimella tehostavat tuotantoa merkittävästi. Kohtuullisella investoinnilla saadaan vakioitua lopputuotteen laatu ja vapautettua ammattitaitoinen hitsari tekemään monimutkaisempia ja vaativampia hitsaustöitä. Järkevät automaatioratkaisut voivat näin tuoda helpotusta myös yrityksesi työvoimapulaan.

Toteutamme myös suuremmat ja monimutkaisemmat kokonaisuudet.
Muiden muassa hitsaustornit, portaalit ja pituussauma-automaatit kuuluvat tuotevalikoimaamme. Automaatiot voidaan toteuttaa haluamallaisi hitsausprosessilla, oli se sitten jauhekaari, MIG/MAG, GMAW, TIG tai plasma. Lisäksi palveluihimme kuuluvat modernisoinnit, retrofit-projektit, muutokset, siirrot ja uusien laitteiden myynti.

Hitsausautomaatiopalveluiden hankinta SHT:ltä on turvallista ja järkevää, sillä tekninen tuki, huolto ja korjaus löytyvät kaikki kätevästi saman katon alta.

Kemec Weld -tuotantolaitteiden tekninen tuki

Kemec Weld on hyvin tunnettu hitsaus- ja tuotantoautomaatiota valmistava yritys, jonka suunnittelemia ja valmistamia laitteita löytyy asiakkailta Suomessa ja maailmalla jo usean vuosikymmenen ajalta. Nykyisin Kemec Weld on osa Peikko Group Oy:tä. Lue Kemec Weldin ja Peikon tiedote yrityskaupasta.

Laitteiden huolto-, varaosa- ja modernisointipalvelut ovat siirtyneet SHT:lle. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi palvelut, varaosat ja tarvikkeet Kemec Weldin valmistamiin laitteisiin.

ESAB – maailman johtava hitsaus- ja leikkausteknologian yritys

ESAB toimii hitsaus- ja leikkaustekniikan terävimmässä kärjessä. Yli sata vuotta jatkunut tuotteiden ja prosessien kehitystyö auttaa ESABia kohtaamaan teknologisen edistyksen haasteet kaikilla niillä sektoreilla, joilla yritys toimii.

Laatu, ympäristö ja turvallisuus ovat ESABin tärkeimmät painopistealueet. ESAB on eräs harvoista kansainvälisistä yrityksistä, joka täyttää ISO 14001- ja OHSAS 18001 -standardit ympäristönsuojelun sekä työterveyden ja -turvallisuuden osalta kaikissa tehtaissaan.

Lue lisää ESABista:

https://www.esab.fi/fi/fi/automation/index.cfm

Huolto ja vara- sekä kulutusosatilaukset

SHT ESAB Automaatio: Puh. 044 481 1893

Lisätiedot:

Osmo Tissari, SHT Oy 044 303 8203 tai lähetä sähköpostia

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.