Leikkausautomaatio, tietokoneen näyttö.

Leikkausautomaatio

SHT on kaasu- ja plasmaleikkauksen asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen asiakaskohtaisesti räätälöityjä leikkausautomaation kokonaisratkaisuja huolloista korjauksiin ja modernisoinneista uusiin laitteisiin.

ESAB Cutting Automation

Toimimme Suomessa ESAB:n Leikkausautomaatio-toimialan virallisena huolto- ja myyntikumppanina. Tarjoamme ESAB-plasma-, -kaasu, ja -laserleikkausautomaatioon vuosihuollot, korjaukset, modernisoinnit ja uudet laitteet käyttövalmiiksi asennettuna kaikkialla Suomessa. Meiltä löytyy uudet Esab kaasuleikkauspöydät ja plasmaleikkauspöydät, sekä näihin kattava huolto- ja varaosapalvelu. Leikkauspöydissä valikoimassa on tarjolla sekä vesi- että alaimupöytiä.

Toimitamme alkuperäiset vara- ja kulutusosat myös suoraan toimipaikallesi. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa ESAB-leikkauslaitteita koskevissa kysymyksissä. Lue lisää Esab leikkausautomaatio -sivulta.

Thermal Dynamics

Toteutamme vanhojen plasma- ja kaasuleikkausautomaattien sekä plasma ja kaasuleikkauspöytin modernisointeja myös laadukkailla ja monikäyttöisillä Thermal Dynamics-järjestelmillä – vanhan laitteen merkistä riippumatta. Thermal Dynamics iCNC -ohjauksella, poltinvaunuilla ja plasmavirtalähteillä voidaan vanha leikkauslaitteisto uudistaa vastaamaan tämän päivän tarpeita. Vanhan laitteen modernisoinnilla voidaan jatkaa sen käyttöikää ja parantaa huoltovarmuutta merkittävästi uuden laitteen hankintaa pienemmillä kustannuksilla.

Leikkausautomaatioratkaisujen hankinta SHT:ltä on turvallista ja kannattavaa, sillä myynti, tekninen tuki, huolto ja korjaus löytyvät kaikki näppärästi saman katon alta.

SHT:n palvelut / leikkausautomaatio:

  • Plasmaleikkauspöydät ja -järjestelmät
  • Kaasuleikkauspöydät ja -järjestelmät
  • Savukaasujen poisto ja suodatinjärjestelmät
  • Vuosihuollot ja tarkastukset
  • Huolto-, kulutus- sekä varaosat
  • Modernisoinnit ja retrofit-palvelut
  • Huolto, korjaus ja kunnossapito
  • Uudet laitteet

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.