Dewalt-huolto.

Tilaa DEWALT-huolto sähkötyökalullesi

Tällä lomakkeella voit tilata noutohuollon DEWALT-sähkötyökaluillesi, oli kyse sitten takuuviasta tai veloituskorjauksesta. SHT:n valtuutettu DEWALT-huolto palvelee sinua Vantaalla, Kuopiossa ja Turussa. Palvelu on valtakunnallinen, Posti kuljettaa laitteesi, missä päin Suomea työskenteletkin.

Sähkötyökalujen huollattaminen SHT:llä on helppoa!

1. Tilaa huolto
2. Pakkaa laite
3. Luovuta lähetys Postille

Kuljetuksen ja korjausarvion hinta
Koneen kuljetus huoltoon ja korjausarvion teko alkaen 40,00 €, alv. 0 % (49,60 € sis. alv. 24 %)
Lähetyksen koosta johtuvat lisähinnat lavalähetyksissä
Teholava + 45,00 €, alv. 0 %
EURO/FIN-lava + 90,00 €, alv. 0 %

Lisätietoja ja ohjeet

Maksu sisältää Postin noutopalvelun ja kuljetuksen huoltoomme sekä koneen korjausarvion teon. Saat asentajaltamme tarjouksen korjauksen kokonaishinnasta palautuskuluineen. Mikäli konetta ei korjata, ei palvelusta aiheudu sinulle muita kustannuksia.

1. Täytä lomake ja tulosta saamasi pakettikortti.
2. Pakkaa lähetys ja kiinnitä pakettikortti lähetykseen.
3. Luovuta lähetys postille.

Saat lähetyksesi tiedot ja pakettikortin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitamme sinulle myös koneen saapumisesta huoltoomme.

Halutessasi voit käyttää tätä samaa lomaketta, jos sinulla on useampia huollatettavia laitteita, myös muita kuin DEWALT-merkkisiä.

DEWALT Trade-In-turva

Mikäli vanha laitteesi ei ole enää osien saatavuuden tai korjauskustannusten vuoksi korjattavissa, tarjoaa DEWALT sinulle mahdollisuuden hankkia kauttamme uusi vastaava laite erikoishintaan vanhan tilalle. Saat Trade-In-laitteesta tarjouksen aina kustannusarvion yhteydessä.

DEWALT-varaosaturva

Mikäli DEWALT-koneesi huolto tai korjaus viivästyy yli 30 pv varaosien saatavuusongelmien takia, tarjoaa DEWALT sinulle uuden vastaavan koneen aiemmin sovitulla korjaushinnalla. Tämä takaa sen, että vaikka toimitusketjussa olisi tilapäisiä häiriöitä, voit sinä jatkaa työntekoa ilman kohtuutonta viivästystä.

DEWALT-takuuehdot

DEWALT-koneiden takuuaika on 12 kuukautta tai rekisteröidyille koneille 3 vuotta.

Ostotosite tai kuitti on toimitettava tilauksen mukana tiedostona tai paperikopiona pakkauksessa. Myös mahdollinen todistus jatkotakuun rekisteröinnistä on toimitettava koneen mukana.

Tutustu tarkemmin DEWALT-koneiden takuuehtoihin tästä linkistä:
DEWALT takuuehdot.

DEWALT XR FLEXVOLT -akkuja huoltoon lähettäessä tulee aina toimittaa tarkastettavaksi myös laite/laitteet, joita rikkonaisella akulla on käytetty.

Lue myös pakkausohje.

SHT huoltotakuu
Annamme kaikille korjaamillemme laitteille 6 kk takuun koskien tekemäämme korjausta.
Huollon tai korjauksen yhteydessä varmistamme aina, että laite on myös turvallinen käyttää. Tarkastamme kaikkien laitteiden mekaanisen turvallisuuden ja sähkötyökaluille suoritamme myös lakisääteiset sähköturvallisuusmittaukset.

× Sulje


TARKISTA TIEDOT JA HYVÄKSY TILAUS

HUOM! Liitetiedostot eivät näy esikatselussa.

1) Lähetettävä tavara

2) Tilataanko nouto?

3) Lähettäjän tiedot

4) Palautusosoite

5) Laskutustiedot

6) Huollon toimipaikka

‹ Muuta tietoja