Festool-ammattityökalu.

Sähkötyökalut

Säännöllisesti huolletut sähkötyökalut kestävät pitkään kovaakin käyttöä. Huollattamalla ammattityökalut SHT:llä pidennät niiden elinkaarta merkittävästi. Huollamme työkalut laitemerkistä ja yrityksesi sijainnista riippumatta.
Lue lisää huoltopalveluistamme.

Ammattilaisille SHT on myös todellinen sähkötyökalujen tavaratalo, josta saat tarvitsemasi uudet sähkötyökalut, tarvikkeet ja varaosat asiantuntevan palvelun kera. Kaikissa toimipisteissämme saat suoraan hyllystä yleisimpiä työkaluja, tarvikkeita ja varaosia, joten voit käydä tekemässä hankintoja nopeallakin aikataululla tarpeen ilmetessä. Katso lisää myyntisivuiltamme.

Sähkötyökalumerkeistä yhteistyökumppaneina ovat muun muassa:

  • DeWALT
  • Festool
  • Max
  • Fein

Painepesurit ja siivouskoneet

Ammattikäyttöön suunniteltujen painepesureiden ja siivouskoneiden säännöllinen huoltaminen lisää huomattavasti koneiden käyttöikää ja pienentää rikkoontumisista aiheutuvia korjauskustannuksia.

Asiantuntevat ja kokeneet työntekijät kykenevät löytämään viat tehokkaasti ja tarjoamaan korjausratkaisuja, joilla tulevien vikojen mahdollisuutta voidaan vähentää. Mikäli koneen kunto on sellainen, että sen korjauttaminen ei ole enää järkevää, löytyy meiltä ratkaisu myös uuden koneen hankintaan. Mikäli laitetta ei voi toimittaa huoltoon meille (kiinteä asennus), voimme tarvittaessa tulla myös paikanpäälle tekemään työt.

Ammattityökalut, tarvikkeet, varusteet ja palvelu samasta paikasta

Oikeat tarvikkeet ja tarkoituksenmukaiset varusteet helpottavat työntekoa ja takaavat hyvän lopputuloksen. Laajan varaosatarjontamme ja osaavan palvelun ansiosta pienemmät huollot ja osien vaihdot onnistuvat myös omatoimisesti.

Painepesureissa yhteistyökumppanimme ovat Nilfisk Alto ja Kränzle.

Huollamme ja korjaamme myös muut merkit:

  • Kärcher
  • Clen

Muut ammattityökalut ja laitteet

Huollamme ja korjaamme sähkötyökaluja ja -laitteita todella laajalla osaamisella. Kysy siis aina ensin huoltoarvio SHT:ltä, ennen kuin luovut vaikka harvinaisestakin huoltoa kaipaavasta laitteestasi.

Esimerkkejä huoltamistamme työkaluista ja laitteista

  • Lattiahiomakoneet (parketti ja betoni)
  • Paineilmatyökalut (kompressorit, pulttipyssyt, naulaimet, hiomakoneet)
  • Timattityökalut (sahat ja porakoneet)
  • Lämmittimet

Etsimme viat tehokkaasti ja tarjoamme ratkaisuja, joilla tulevat rikkoontumiset voidaan ennaltaehkäistä. Elinkaarensa pään saavuttaneen laitteen korvaamiseen uudella saat meiltä luotettavan ratkaisun.

SHT:ltä saat myös lähes kaikki tarvitsemasi uudet sähkötyökalut ja -koneet, kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.