DEWALT-huolto, kuvituskuva.

Sähkötyökalujen huollattaminen SHT:llä on helppoa!

1. Tilaa huolto
2. Pakkaa laite
3. Luovuta lähetys Postille

Kattava sähkötyökalujen huoltopalvelu

Sähköhuolto Tissari Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus sähkötyökalujen huollosta ja korjauksesta. Meillä sähkötyökalusi huoltaa aina pätevä ammattilainen. Erikoisosaamisemme kattaa kaikki yleisimmät Suomessa käytettävät sähkötyökalumerkit.

Käytämme aina merkkikohtaisia työ- ja testausvälineitä sekä alkuperäisiä varaosia, joilla varmistamme toimivan ja turvallisen lopputuloksen. Saat ennen korjausta kustannusarvion ja korjauksen jälkeen erittelyn suoritetuista toimenpiteistä. Ennen käyttöön luovutusta teemme koneille mekaanisen tarkastuksen ja lakisääteisen sähköturvallisuusmittauksen.

Voit huollattaa SHT:llä

 • Hitsauskoneet
 • Painepesurit
 • Pumput
 • Sähkö- ja akkutyökalut
 • Paineilmakoneet
 • LVI-työkalut
 • Puristustyökalut
 • Tarkastuskamerat

Kaksi tapaa huollattaa sähkötyökaluja

Noutohuolto

Valtakunnallinen huollon noutopalvelu on helpoin tapa huollattaa sähkötyökaluja. Sinun tarvitsee vain tilata huolto ja pakata laite kuljetusta varten. Voit tilata kuljetuksen ja huollon koneillesi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Huolletun koneen palautamme sinulle Postin kautta.

Huollon tilaamisen vaiheet:

 1. Valitse ylävalikosta Tilaa noutohuolto -linkin alta haluamasi huolto
 2. Täytä lomake ja tulosta saamasi pakettikortti
 3. Pakkaa lähetys ja kiinnitä pakettikortti lähetykseen
 4. Luovuta tai vie lähetys itse Postille
 5. Ota vastaan huollettu kone

Saat lähetyksesi tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen (jos viestiä ei löydy, tarkista myös roskapostikansio).

Ilmoitamme sinulle myös koneen saapumisesta huoltoomme. Mikäli sinulla on kysyttävää noutohuollon tilaamisesta, ota yhteyttä: [email protected]

Tuo laitteesi huoltoon itse

Toimitko pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa tai Turussa? Halutessasi voit myös tuoda laitteesi henkilökohtaisesti toimipisteeseemme huollettavaksi. Samalla voit tehdä myös tarvitsemiasi työkalu- ja tarvikehankintoja kätevästi paikan päällä.

Sähkötyökalujen huollot, korjaukset ja kalibroinnit

Keskity rauhassa päivittäiseen työhösi, ja jätä sähkötyökalujesi huolto SHT:n tehtäväksi. Huollon ja korjaamisen lisäksi huoltopalvelumme kattavat säännölliset vuosihuollot ja kalibroinnit, joista saat aina myös kalibrointitodistuksen. Käsittelemme myös merkkikohtaisia takuureklamaatioita ja veloituskorjauksia (katso tarkemmat tiedot huollon tilauslomakkeilta).

SHT Service Cloud

Onko sinulla säännöllistä huoltoa vaativia laitteita ja koneita? SHT Service Cloud on ratkaisu, jolla automatisoit kaikkien säännöllistä huoltoa vaativien laitteidesi huollattamisen. Me huoltoliikkeenä pidämme huolen siitä, että sinulla on ajantasainen tieto laitteidesi ja koneidesi kunnosta sekä kustannuksista. Samalla kaikki koneita koskevat dokumentit ovat aina ajan tasalla ja helposti saatavillasi.

SHT Service Cloud tarjoaa erinomaisen alustan konekannan säännöllisen huoltamisen ja validoinnin/kalibroinnin dokumentoinnin järjestämiseksi. Lue lisää SHT Service Cloud -ratkaisusta.

Luotettu sähkötyökalujen merkkihuolto

Toimimme valtuutettuna merkkihuoltona useille laitevalmistajille. Huoltotoimintamme auditoidaan säännöllisesti päämiehiemme toimesta.

Toimimme merkkihuoltona seuraaville merkeille:

Laajan merkkiedustuksemme lisäksi huollamme käytännössä lähes kaikkien laitevalmistajien sähkötyökaluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.