Teollisuuskaasut. Hitsaaja hitsaa kaasulla, kipinöitä sinkoilee.

Teollisuuskaasut

Air Liquide on maailman johtava teollisuuden kaasuja tuottava yritys. SHT toimii Vantaan, Turun ja Kuopion alueilla Air Liquide -kaasujen jakeluvarastona. Kaasujen saatavuuden varmistavat Air Liquiden nopeat ja säännölliset runkokuljetukset, jotka pitävät kaasuvarastomme täydennettyinä.

Varastoimme sovitusti asiakkaidemme käytössä olevat kaasut sekä pullopakkauksissa että pattereina. Kaasuvarastomme on mitoitettu yhdessä Air Liquiden kanssa vastaamaan alueen kaasunkulutusta. Lue lisää Air Liquiden sivuilta.

Teollisuuskaasut suoraan toimipaikalle

Järjestämme paikallisesti kaasujen jakelun sekä tyhjien pullojen noudon suoraan asiakkaan toimipaikalle. Voit myös tarvittaessa käydä vaihtamassa vuokrapullosi täyteen paikan päällä toimipisteissämme. Samalla voit hyödyntää laajan osaamisemme hitsauksessa ja tehdä hyödyllisiä hankintoja.

Teollisuuskaasut ja palvelut ammattitaidolla

SHT:n asiakkaana voit hyödyntää myös laajaa asiantuntemustamme teollisuuskaasuista. Autamme mielellämme valitsemaan työmenetelmiinne parhaiten sopivat teollisuuskaasut, määrät ja pakkauskoot. Autamme sinua myös uusimaan pullojen vuokrasopimukset tai kilpailuttamaan ne.

Air Liquide -teollisuuskaasut hitsausprosesseihin SHT:ltä:

  • MIG- ja MAG-hitsaus
  • TIG-hitsaus
  • Plasmahitsaus
  • Laserhitsaus

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja pyydä tarjous!

ALbee-ostokaasupullot

SHT:ltä saat hankittua uudet ALbee-ostokaasupullot. Varastoimme yleisimmät ALbee-kaasut kaikilla toimipaikoillamme, ja pullojen vaihto täyteen onnistuu helposti – saat vaihtopullon heti mukaasi.

ALbee-omistuspullot sopivat keveytensä ansiosta erinomaisesti liikkuvaan työhön. Oli sitten kyse kaari- ja kaasuhitsauksesta tai leikkaamisesta, ALbee on erinomainen valinta. Omistuspullot ovat helppo ja taloudellinen ratkaisu silloin kun kaasunkulutus on vähäistä tai satunnaista.

Katso lisää: ALbee – Kevyet ostopullot | Air Liquide Finland Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.