Hitsaaja työssään. Käsihitsaus vaatii laadukkaat ja toimivat välineet.

Käsihitsaus

SHT:llä on yli 40 vuoden kokemus hitsauskonehuollosta sekä vara- ja kulutusosamyynnistä. Hiotut toimintatavat sekä myynti- ja huoltoasiantuntijoidemme jatkuva koulutus yhdessä alan johtavien laitevalmistajien kanssa takaavat ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun. Näin varmistamme, että hitsausasiantuntijoillamme on taito pitää työntekijäsi tyytyväisinä ja tuotantosi käynnissä ilman turhia keskeytyksiä. Opastamme myös oikeiden työmenetelmien ja tuotteiden valinnassa.

Huoltopalvelut

Tarkkaan suunniteltu, järjestelmäohjattu ja ammattitaidolla toteutettu hitsauskoneiden huoltoprosessi takaa hyvän ja laadukkaan lopputuloksen. Näitä käytäntöjä noudattavat hitsauslaitteiden vuosihuolto, validointi ja kalibrointi takaavat sinulle häiriöttömän ja tehokkaan tuotannon. Riittävä työvoiman määrä mahdollistaa suurenkin laitekannan käsittelemisen lyhyenkin seisokin aikana kaikkialla Suomessa. Vaihtoehtona on myös laitteiden vuosihuollon järjestäminen ympäri vuoden muutama laite kerrallaan.

Laatustandardit tuovat omat vaatimuksensa

Usein hitsattavien tuotteiden valmistukseen liittyvät standardit SFS EN 1090-1 ja SFS-EN ISO 3834 vaativat laadun varmistamiseksi laitekannan säännöllistä huoltoa, tarkastuksia ja mittauksia. Vaatimuksiin kuuluu näiden toimenpiteiden suunnittelu, dokumentointi ja seuranta.

Hitsauslaitteiden SFS- EN 60974-14 -standardiin perustuvaan kalibrointiin ja validointiin sekä SFS- EN 60974-4 -standardin vaatimiin sähköturvallisuusmittauksiin liittyvät dokumentointivaatimukset täytämme käyttäen varta vasten tähän käyttötarkoitukseen suunniteltua ja kehitettyä huoltotietojärjestelmää. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää tätä tietoa ja helppoa pääsyä laitteidesi dokumentteihin ottamalla käyttöösi SHT Service Cloud -palvelun.

Valtuutettu KEMPPI-huolto ja -myyntikumppani

SHT on kotimaisten Kemppi-hitsauskoneiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Huollamme, korjaamme ja myymme kaikki Kemppi-hitsauslaitteet ja tuotteet. Varastoimme kattavasti myös Kemppi vara- ja kulutusosat, polttimet ja henkilösuojaimet.

Huolto- ja myyntiasiantuntijamme osallistuvat säännöllisesti Kempin järjestämiin huolto- ja tuotekoulutuksiin. Tiivis yhteistyö Kempin kanssa takaa, että voimme tarjota aina alan viimeisimpiä teknologioita hyödyntävän ja juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun tarpeisiisi. Toteutamme usein myös koehitsauksia uusilla laitteilla asiakkaan tiloissa oikean ratkaisun löytämiseksi. Tarvittaessa ongelmanratkaisuun otetaan mukaan myös Kempin hitsausneuvoja.

Valtuutettu ESAB-huolto ja -myyntikumppani

Yhteistyömme kansainvälisen ESAB-hitsauslaitevalmistajan kanssa ulottuu jo neljälle vuosikymmenelle. Palvelemmekin asiakkaitamme kaikkien ESAB-tuoteperheiden parissa aina hitsauskoneista lisäaineisiin.

ESAB järjestää asiantuntijoillemme säännöllisesti koulutusta uusia laitteita koskien toimipaikoillaan Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Yhdessä ESABin asiantuntijatiimin kanssa voimme tarjota ratkaisuja hitsausprosessien kehittämisestä aina oikean lisäaineen valintaan. Oikean ratkaisun löytämiseksi tulemme tarvittaessa vierailemaan myös toimipaikallasi.

Valtuutettu kumppani useille merkeille

SHT toimii useiden hitsauslaitevalmistajien valtuutettuna huolto- ja myyntikumppanina. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa asiakkaidemme palvelemisen merkistä riippumatta.

SHT toimii yhteistyössä mm. seuraavien valmistajien kanssa:

Migatronic, Binzel, EWM, Lincoln, Wallius, Cebora, Hypertherm, Telwin, GYS.

Käsihitsauslaitteiden hankinta SHT:ltä on turvallista ja järkevää, sillä myynti, tekninen tuki, huolto ja korjaus löytyvät kaikki saman katon alta.

Palvelut ja tuotteet kaikkeen käsihitsaukseen:

 • Vuosihuollot, kalibrointi ja validointi
 • Korjaukset
 • MIG-hitsaustuotteet
 • MAG-hitsaustuotteet
 • TIG-hitsaustuotteet
 • Plasmaleikkauskoneet
 • Kaasuhitsaus
 • Pistehitsaus- ja tyssähitsauslaitteet
 • Savukaasun poisto ja suodatus
 • Hitsauspolttimet
 • Hitsauslisäaineet ja kemikaalit
 • Hitsauskaasut
 • Hitsaajan suojavarusteet

Jätä yhteydenottopyyntö

(huoltotilaukset ylävalikosta >Tilaa noutohuolto)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.